Google+
Meer projecten:

Pagina 1  Pagina 2 |  Pagina 3 |  Pagina 4 |  Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7

 
 

Home

Gebruik van de juiste apparatuur en een opleiding volgens Google normen zorgen er voor dat de360fotograaf mag fotograferen voor Google Bedrijfsfotografie. Met de bijbehorende code’s worden de foto’s geplaatst op internet en zijn voor iedereen te bekijken. Een fantastische manier van promotie voor bedrijven, instellingen, restaurants, hotels, winkelcentra en zo voort foto's worden genomen welke aansluiten op het alom bekende Streetview van Google.

Een potentiële klant of bezoeker kan zo alvast een kijkje in uw bedrijf nemen. Bij binnenkomst zal hij zich dan direct op gemak voelen.

De foto’s worden gemaakt met een 360º techniek. Anders dan de standaard 360 graden foto’s worden deze foto’s aan elkaar gekoppeld en kunt u online door het bedrijf lopen. Hoe ver dat kan is afhankelijk van het aantal posities waar wordt gefotografeerd. Standaard is de standaard opstelling van Google Bedrijfsfotografie: voor de deur, vlak voor de deur en direct na de deur. Door deze serie uit te breiden is een complete virtuele wandeling door uw bedrijf mogelijk.

Naast de panoramische foto’s worden ook gewone bedrijfsfoto’s van interessante details, het vooraanzicht van uw bedrijf, uw bedrijfswagen of andere zaken gemaakt en op internet geplaatst.

Volgens de regels van Google staan er nergens herkenbare gezichten, kentekenplaten of ander persoonsherkenningen op de foto’s.